Kesän 2016 aloitus

Maanantaina tuli räntää ja rakeita vaakasuoraan taivaalta alas ja tuntui, ettei millään voi viikonlopuksi tulla kaunista. Mutta toisin onneksi kävi.

Sattmarkissa otettiin varaslähtö avajaisiin jo perjantaina jolloin meillä oli pieni yksityistilaisuus.

Kesän ensimmäinen asiakas oli Kaarinalainen henkilö joka oli pyörälenkillä. Ennen yhtätoista oltiin jo myyty kahvikuppi jos toinenkin. Ilma helli ja lämpöä piisasi. Ihania vanhoja, tuttuja kanta-asiakkaita sekä uusia – toivottavasti tulevia kanta-asiakkaita – kävi runsain mitoin. Vappubrunssi tarjoiltiin Buffet -pöydästä. Kokit olivat panneet parastaan ja kovasti tuntuivat pöydän antimet maistuvan.

Helatorstaina on ovet jälleen auki ja ensi sunnuntaina järjestetään lounastarjoilu Äitienpäivän kunniaksi. Toukokuun ajan olemme auki perjantaista sunnuntaihin. Tarkoitus on myös saada Paviljonki auki ensi viikonloppuun mennessä.
Suuret kiitokset vielä kaikille kävijöille. Tästä alkaa kesä 🙂

DSC_0022
Sattmarkin ydinjoukko. Yrittäjät Minna ja Jari sekä kakkoskokki Elli ja äitinsä Jaana.

Brunssi1

juho
Posse maistui nuorisollekin 🙂